Διπλασιασμός κερδών στα φιλικά ποδοσφαίρου από τη Netbet

Όσο οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας τους για το επερχόμενο EURO 2016 και συμμετέχουν σε μεταξύ τους φιλικούς αγώνες που προσφέρονται για στοιχηματισμό και διεκδίκηση μικρότερων ή μεγαλύτερων κερδών. Όσον αφορά σε αυτά τα κέρδη, στην εταιρία στοιχήματος Netbet δεν έχει σημασία αν θα είναι μικρά ή μεγάλα, καθώς, χάρη στη νέα της προσφορά, θα είναι απλά… διπλάσια!

 

Αναλυτικότερα, η Netbet υπόσχεται να διπλασιάσει τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στους φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρων των εθνικών της Ευρώπης και επιλέξουν την αγορά του ημίχρονου/τελικού, έως τις 31 Μαΐου. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, κάθε παίχτης που θα στοιχηματίσει στην αγορά του ημίχρονου/τελικού σε οποιαδήποτε από τα διεθνή φιλικά και κερδίσει, θα λάβει τα διπλάσια κέρδη από αυτά που δικαιούται.

 

Για να διπλασιαστούν, βέβαια, τα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν το στοίχημά τους. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ, να είναι μονό και να έχει τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον η πρόβλεψη που περιέχει επαληθευθεί, θα αποφέρει στον παίχτη τα κέρδη που διεκδικούσε επί δύο.

 

Τα επιπλέον χρήματα που θα κερδίσει ο παίχτης χάρη στην προσφορά, βέβαια, θα έχουν τη μορφή μπόνους. Και κάθε παίχτης δικαιούται ένα τέτοιο bonus αξίας έως και 100 ευρώ. Το bonus θα πιστωθεί στον λογαριασμό του εντός 24 ωρών από τη λήξη της προσφοράς (στις 31 Μαΐου) και θα παραμείνει στον λογαριασμό του για εφτά ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, θα πρέπει να τζιράρει την αξία του επί έξι φορές, σε στοιχήματα της Netbet (μονά ή παρολί) που συνοδεύονται από απόδοση 1.80 και άνω.

 

Η Netbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει 28 αθλήματα καλύπτοντας όλες τις σημαντικές διοργανώσεις παγκοσμίως αλλά και παιχνίδια καθώς διαθέτει online καζίνο και δωμάτιο πόκερ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία