500+ στοιχήματα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet στους αγώνες της Superleague

Η Superleague επιστρέφει και οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν χρήματα με τις προβλέψεις τους στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος μπορούν να αναζητήσουν τις καλύτερες επιλογές στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet. Άλλωστε, οι επιλογές που θα έχουν και αυτό το τριήμερο είναι αμέτρητες, αφού οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν περισσότερα από 500 στοιχήματα ανά αγώνα της Superleague!

Χάρη σε αυτή την τεράστια ποικιλία, τα μέλη της Goalbet θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σχεδόν σε οποιαδήποτε πτυχή κάθε αγώνα βάλουν στο νου τους. Οι στοιχηματικές αγορές που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι είναι δεκάδες και τα σημεία που μπορούν να επιλέξουν ακόμη περισσότερα.

 

Εκατοντάδες στοιχήματα στους αγώνες της Superleague

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, καλύπτει όλους τους αγώνες του επόμενου τριημέρου που διεξάγονται στο πλαίσιο της Superleague και προσφέρει εκατοντάδες επιλογές, ανάλογα και με τη βαρύτητα κάθε αναμέτρησης. Για παράδειγμα, οι αγώνες με τα περισσότερα στοιχήματα (583 και στις δύο περιπτώσεις) είναι αυτοί ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη (την Κυριακή 13 Ιανουαρίου) και ανάμεσα σε Άρη και Λαμία (τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου).

Στους παραπάνω αγώνες, μα και στους υπόλοιπους, οι επιλογές σε στοιχηματικές αγορές είναι δεκάδες. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, στο ημίχρονο/τελικό, στους νικητές των ημιχρόνων, στη διπλή ευκαιρία, στο ισοπαλία όχι στοίχημα και στο χάντικαπ. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο over/under, στο ακριβές σκορ, στους σκόρερ του αγώνα και στο GG/NG.

Αυτές είναι οι βασικότερες επιλογές τους, αλλά όχι οι μόνες. Όσοι αναζητούν πιο ιδιαίτερα στοιχήματα θα συναντήσουν το ασιατικό χάντικαπ, τα γκολ κάθε ομάδας στα ημίχρονα ή στο σύνολο του αγώνα, τα μονά/ζυγά και πολλές ακόμη στοιχηματικές αγορές, με αρκετές επιλογές στην καθεμία. Και, όπως είναι φυσικό, κάθε στοίχημα θα συνοδεύεται και από την ανάλογη απόδοση, η οποία θα φανερώνει τις πιθανότητες επαλήθευσης και τα πιθανά κέρδη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Goalbet ανακοινώνει εκατοντάδες στοιχήματα για τους αγώνες της ελληνικής Superleague προσφέροντας έτσι στα μέλη της τεράστια ποικιλία στοιχημάτων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία