Τότεναμ-Λίβερπουλ με ειδικά και πρωτότυπα στοιχήματα στην ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν το εντονότερο στοιχηματικό ενδιαφέρον στις εταιρίες στοιχημάτων σήμερα είναι αυτός ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ, ο οποίος διεξάγεται για την αγγλική Premier League. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διαθέσιμος και στην Interwetten και συνοδεύεται από αρκετές επιλογές, πολλές από τις οποίες αφορούν σε ειδικές πτυχές του αγώνα και προσφέρουν πρωτότυπες προβλέψεις.

Άλλωστε, η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten προσφέρει εκατοντάδες στοιχήματα στο Τότεναμ-Λίβερπουλ και πολλά από αυτά αφορούν σε ιδιαίτερες πτυχές, όπως ο αριθμός των κόρνερ και των καρτών, ο χρόνος επίτευξης τερμάτων, τα στοιχήματα ΝΑΙ/ΟΧΙ και τα ειδικά των παιχτών. Όλα τα παραπάνω στοιχήματα και πολλά ακόμη θα είναι διαθέσιμα στην Interwetten έως την έναρξη του Τότεναμ-Λίβερπουλ και θα αντικατασταθούν έπειτα από παρόμοια στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Τα ιδιαίτερα στοιχήματα της Interwetten στο Τότεναμ-Λίβερπουλ

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ μέσω της Interwetten έχουν αρκετές συνηθισμένες επιλογές (όπως το 1Χ2, το over/under, το ακριβές σκορ και το ημίχρονο/τελικό), μα και πολλές πιο ιδιαίτερες, χάρη στα ειδικά και πρωτότυπα στοιχήματα που προσφέρονται στην ιστοσελίδα. Δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς κατηγορίες, για παράδειγμα, είναι αυτές που αφορούν στον αριθμό των κόρνερ και των καρτών του αγώνα. Σε αυτά, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό ή στα μονά/ζυγά των κόρνερ και των καρτών, στην ομάδα με τον μεγαλύτερο αριθμό και στο ημίχρονο που θα περιέχει τον μεγαλύτερο αριθμό.

Μια άλλη κατηγορία ιδιαίτερων στοιχημάτων που μπορούν να επιλέξουν οι παίχτες αφορά στον χρόνο επίτευξης τερμάτων. Εκεί, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο χρόνο επίτευξης του πρώτου γκολ, στο ποια ομάδα θα πετύχει τα περισσότερα γκολ σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και στο ποια ομάδα θα βρίσκεται μπροστά στο σκορ μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τέλος, τα μέλη της Interwetten μπορούν να επιλέξουν μια σειρά ειδικών στοιχημάτων για τους παίχτες (ασίστ, γκολ και σουτ), αλλά και μια σειρά από στοιχήματα ΝΑΙ/ΟΧΙ, που συνδυάζουν διαφορετικά αποτελέσματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία