1200+ στοιχήματα για το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουν. στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το πρόγραμμα της αγγλικής Premier League μας επιφυλάσσει έναν κορυφαίο αγώνα: το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο, όπως είναι φυσικό, συγκεντρώνει τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, όχι μόνο είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στις εταιρίες στοιχημάτων αλλά συνοδεύεται από εκατοντάδες επιλογές για τη διεκδίκηση κερδών.

Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει ανακοινώσει περισσότερα από 1200 στοιχήματα στον συγκεκριμένο αγώνα, με τους παίχτες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αγορές που καλύπτουν κάθε πιθανή πτυχή της αναμέτρησης.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στο Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όπως είναι φυσικό, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet προσφέρει πρώτα απ’ όλα τις πιο συνηθισμένες και δημοφιλείς αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο/τελικό, το GG/NG, το χάντικαπ, οι σκόρερ και πολλές ακόμη. Στις παραπάνω αγορές έρχονται να προστεθούν και κάποιες πιο ιδιαίτερες, όπως η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα, τα μονά/ζυγά και τα στοιχήματα ημιχρόνου (GG/NG, αριθμός γκολ κτλ.).

Από εκεί και πέρα, η Goalbet έχει φροντίσει να συμπληρώσει και κάποιες αρκετά πρωτότυπες αγορές. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στη μέθοδο επίτευξης του πρώτου γκολ, στο αν θα σημειωθεί πέναλτι και στο αν θα χαθεί πέναλτι, στο αν θα υπάρξει αυτογκόλ, στο αν μια ομάδα προηγηθεί, αλλά τελικά χάσει, στο αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα και στο αν θα κερδίσει κάποια ομάδα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Στα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, έρχονται να προστεθούν και κάποια συνδυαστικά, που περιλαμβάνουν προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα, τον αριθμό των γκολ κτλ..

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στο Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τέλος, θα έχουν τα παραπάνω στοιχήματα στη διάθεσή τους έως την έναρξη του αγώνα, την Πρωτοχρονιά στις 22:00. Έπειτα, τα στοιχήματα αυτά θα αντικατασταθούν από νέα, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία