Δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η καθημερινή προσφορά του Stoiximan, ο οποίος επιλέγει καθημερινά έναν αγώνα και ανακοινώνει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, προσαρμόζεται σήμερα στις ανάγκες του αγωνιστικού προγράμματος και περιλαμβάνει όχι μία, αλλά δύο αναμετρήσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Champions League. Πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα σε Τσέλσι και Πόρτο και ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρσεναλ, στους οποίους η ιστοσελίδα του στοιχήματος διατηρεί 0% γκανιότα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στους δύο αποψινούς αγώνες του Champions League, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον καθένα από αυτούς να είναι αυξημένες. Η απουσία της γκανιότας, λοιπόν, της προμήθειας που συνήθως διατηρούν οι υπεύθυνοι από κάθε στοίχημα, έχει ως αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα των δύο αγώνων.

 

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan, χάρη στην απουσία της γκανιότας, στην αγορά του 1Χ2 για κάθε αγώνα έχουν ως εξής: σε αυτόν ανάμεσα σε Τσέλσι και Πόρτο, το 1 πληρώνει 2.16, το Χ 3.50 και το 2 3.95, ενώ σε αυτόν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρσεναλ, το 1 πληρώνει 3.65, το Χ 3.90 και το 2 2.12. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις συγκαταλέγονται και στις πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς, καθώς κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο αυτών που έχουν ανακοινώσει άλλες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Για να εκμεταλλευτεί κάποιος παίχτης τις αποδόσεις του Stoiximan στους δύο αποψινούς αγώνες, θα πρέπει να επιλέξει την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσει τα στοιχήματά του πριν την έναρξη κάθε αγώνα (και οι δύο ξεκινούν στις 21:45). Και, φυσικά, προκειμένου να εισπράξει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αποδόσεις, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του καθενός.

Χτες αναμετρήθηκαν η Βόλφσμπουργκ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League και ο Stoiximan ενεργοποίησε ξανά την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία