Ενισχυμένη αξία στο Χάκεν-Χάμαρμπι από την εταιρεία στοιχήματος Novibet

Οι αγώνες στο πλαίσιο της σουηδικής Allsvenskan συνεχίζονται και παρουσιάζουν αμείωτο ενδιαφέρον για τους παίχτες του στοιχήματος, καθώς πολλές φορές υπόσχονται ενισχυμένη αξία, λόγω των προσφορών** που τους συνοδεύουν. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Χάκεν και Χάμαρμπι, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet.

Η προσφορά** αφορά στην αγορά του 1Χ2 του Χάκεν-Χάμαρμπι και υπόσχεται ενισχυμένη αξία στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε αυτή, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς.

 

0% γκανιότα* και περισσότερα κέρδη στο 1Χ2

Η προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet αφορά αποκλειστικά στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Χάκεν και Χάμαρμπι και στην αγορά του 1Χ2. Εκεί, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, εξαιτίας της καθιερωμένης προμήθειας (της γκανιότας*) και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, σε σύγκριση με το μέσο όρο της αγοράς. Χάρη στην προσφορά**, άλλωστε, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στα επιλεγμένα σημεία είναι μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Αναλυτικότερα, με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet για τον αποψινό αγώνα της Allsvenskan έχουν ως εξής: 1.91 για νίκη της Χάκεν, 3.98 για ισοπαλία και 4.42 για νίκη της Χάμαρμπι.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο, στο 1Χ2 του Χάκεν-Χάμαρμπι. Για να διεκδικήσουν τα κέρδη, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, στις 20:00. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού. Ολόκληρο το ποσό που θα κερδίσουν, μάλιστα, θα έχει τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως τα κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και καθημερινά ανακοινώνει την προσφορά** της 0% γκανιότας* σε διάφορα αθλήματα αλλά και πρωταθλήματα. Λόγω του ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πιο φτωχό αυτές τις ημέρες η ιστοσελίδα προσφέρει την 0% γκανιότα* σε πρωταθλήματα που δεν είναι και τόσο δημοφιλή όπως το ιρλανδικό και τον αγώνα ανάμεσα σε Μπρέι Γουόντερερς και Ντάνταλκ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία