Διπλή ευκαιρία για ενισχυμένα κέρδη στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Παρόλο που είναι Δευτέρα, το αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι και σήμερα πλούσιο στις στοιχηματικές εταιρίες και περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές για τους παίχτες του στοιχήματος. Σήμερα, άλλωστε, διεξάγονται και κορυφαίοι αγώνες, όπως αυτός της ελληνικής Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και αυτός της αγγλικής Premier League ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο αυτοί αγώνες, μάλιστα, όχι μόνο είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμό στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet, αλλά συνοδεύονται και από μια σειρά αυξημένων αποδόσεων, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει και τους δύο παραπάνω αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι απουσιάζει η προμήθεια του bookmaker και πως οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, ακολούθησαν ανοδική πορεία και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά και να στοιχηματίσουν σε έναν από τους επιλεγμένους αγώνες ή και στους δύο. Ό,τι κι αν αποφασίσουν, θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2.

Μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας, η νόμιμη ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε συνολικά έξι αυξημένες αποδόσεις, όλες στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: στον αγώνα της Super League, η απόδοση για νίκη του ΠΑΟΚ είναι πλέον 1.54, για ισοπαλία είναι 4.35 και για νίκη του Παναθηναϊκού είναι 8.10, ενώ στον αγώνα της Premier League, η απόδοση για νίκη της Τότεναμ είναι 5.05, για ισοπαλία 4.14 και για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι 1.78.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία