Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα* στη Novibet

Ακολουθώντας την προσφιλή της συνήθεια των τελευταίων εβδομάδων, η εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε πως και σήμερα θα διατηρήσει 0% γκανιότα* σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου. Η συγκεκριμένη προσφορά** συνήθως αφορά σε μια από τις κορυφαίες αναμετρήσεις κάθε ημέρας, επομένως η σημερινή επιλογή της Novibet είναι απόλυτα λογική – πρόκειται για την αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πραγματοποιείται απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η γκανιότα* είναι η προμήθεια εκείνη που ευθύνεται για μια μικρή μείωση κάθε απόδοσης, ώστε να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Εφόσον, όμως απουσιάζει, επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν είναι αυτές που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Primera Division: 4.50 για νίκη της Μπιλμπάο, 3.50 για ισοπαλία και 2.00 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόκειται, μάλιστα, για αποδόσεις που κατορθώνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Βέβαια, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της αφού διαθέτει online και live καζίνο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία