Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μετά τον χθεσινό συγκλονιστικό ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Ατλέτικο Μαδρίτης, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου επιφυλάσσει έναν ακόμη πολλά υποσχόμενο αγώνα – αυτόν που πραγματοποιείται απόψε στις 21:45 ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα κρίνει τη δεύτερη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και κρύβει δεκάδες στοιχηματικές ευκαιρίες για όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ο ίδιος αγώνας, μάλιστα, προσφέρεται με 0% γκανιότα στην νόμιμη στοιχηματική εταιρία Stoiximan, επιτρέποντας στους παίχτες να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2, χάρη στο γεγονός ότι μειώνει την γκανιότα (την προμήθεια που συνήθως διατηρεί ο Stoiximan από κάθε στοίχημα) στο 0%. Έτσι, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Για του λόγου το αληθές, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό του Champions League έχουν ως εξής: 1.54 για νίκη της Ρεάλ, 4.60 για ισοπαλία και 7.25 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί ελαφρώς και κυμαίνονται στα υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον Stoiximan και εκμεταλλευτούν την προσφορά της 0% γκανιότας θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτούς που θα επιλέξουν κάποια από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, να εκμεταλλευτούν την προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Μπάγερν με την Μάντσεστερ Σίτι. Και τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία