Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στο ρωσικό Super Cup

Για μια ακόμη ημέρα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε συγκεκριμένα σημεία ενός επιλεγμένου αγώνα ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα προβλέπει το ρίσκο τους, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η συγκεκριμένη προσφορά** αυξάνει τις επιλεγμένες αποδόσεις και επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

Ο αγώνας που προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα* στη Novibet διεξάγεται στο πλαίσιο του ρωσικού Super Cup ανάμεσα σε Λοκομοτίβ Μόσχας και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 και ισχύει έως την έναρξη του αγώνα.

 

Λοκομοτίβ-ΤΣΣΚΑ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Την προσφορά** της 0% γκανιότας* μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στα κατάλληλα σημεία. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Εφόσον τα καταφέρουν, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, και θα έχουν τη μορφή μετρητών. Το τελευταίο μπορεί να μοιάζει με λεπτομέρεια, αλλά σημαίνει ότι, σε αντίθεση με άλλες προσφορές**, τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Όσον αφορά στις αποδόσεις, αυτές έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να κινούνται πάνω από το μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του ρωσικού Super Cup: 2.44 για νίκη της Λοκομοτίβ, 3.30 για ισοπαλία και 3.45 για νίκη της ΤΣΣΚΑ. Μέσω αυτών των αποδόσεων θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία