Αυξημένες αποδόσεις στο Αυστρία-Ουγγαρία από τη Novibet

Η Αυστρία αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 την Ουγγαρία σε έναν αγώνα που καταφέρνει να ξεχωρίσει στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα του EURO, χάρη και στο γεγονός ότι υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Όσοι στοιχηματίσουν, άλλωστε, στον αγώνα μέσω της Novibet θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε η νόμιμη εταιρία στοιχήματος.

 

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της Novibet προβλέψουν σωστά. Η συγκεκριμένη προσφορά** τίθεται καθημερινά σε ισχύ στην ιστοσελίδα, ειδικά τώρα που το αγωνιστικό πρόγραμμα κάθε ημέρας σφύζει από αγώνες του EURO, και οι παίχτες μπορούν να την εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Το ότι η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Αυστρία-Ουγγαρία σημαίνει πως η προμήθεια που διατηρούν συνήθως οι υπεύθυνοι απουσιάζει και πως οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Με λίγα λόγια, έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Αυστρία-Ουγγαρία.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην επιλεγμένη αγορά του αγώνα η Novibet έχουν ως εξής: 1.78 για νίκη της Αυστρίας, 3.68 για ισοπαλία και 5.87 για νίκη της Ουγγαρίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, συγκαταλέγονται στις υψηλότερες της αγοράς και κατορθώνουν να κυμανθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Για να διεκδικήσουν, τέλος, τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, τα μέλη της Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 στο Αυστρία-Ουγγαρία, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία