Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που διατηρούν λογαριασμό στην Championsbet έχουν και σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όπως κάθε ημέρα, άλλωστε, η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος έχει ανακοινώσει την πιο δημοφιλή προσφορά της: αυτή της 0% γκανιότας.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου και λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Championsbet μειώνεται στο 0%, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα τρία σημεία του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί όπως γίνεται πάντα. Με άλλα λόγια, λοιπόν, οι αποδόσεις παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Ο αγώνας που προσφέρει στα μέλη της Championsbet την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, λοιπόν, είναι αυτός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της Primera Division. Ο αγώνας και ξεκινά στις 23:00 και όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξή του, θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.68 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 4.23 για ισοπαλία και 5.68 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Όσοι επιθυμούν, τέλος να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο και να επιλέξουν, φυσικά, την αγορά του 1Χ2. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Καθημερινά νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Championsbet ξεχωρίζει τα ντέρμπι από όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έτσι ώστε να τα ανακοινώνει με 0% γκανιότα στα μέλη της. Για παράδειγμα χτες πρόσφερε με 0% γκανιότα τον γερμανικό ντέρμπι ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Ντόρτμουντ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία