Στοιχηματική εταιρία Novibet: Αύξηση αποδόσεων στο Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ

Καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μία ακόμη ημέρα με πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα στον τομέα του Champions League, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν συμφέρουσες αποδόσεις για όσους στοιχηματίσουν στους προκριματικούς αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου. Ανάμεσα σε αυτές τις εταιρίες βρίσκεται, φυσικά, και η Novibet, η οποία δεν έχει παραλείψει σήμερα να αυξήσει επιλεγμένες αποδόσεις στον αγώνα ανάμεσα σε Σλάβια Πράγας και ΑΠΟΕΛ.

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League θα δουν αυξημένες αποδόσεις που οφείλονται στην προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet.

 

0% γκανιότα* στο Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ

Η προσφορά** που ευθύνεται για την αύξηση των επιλεγμένων αποδόσεων στον αποψινό αγώνα του Champions League είναι αυτή της 0% γκανιότας*. Η στοιχηματική εταιρία Novibet έχει εξαλείψει τη γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη. Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, όμως, τα περισσότερα κέρδη δε σημαίνουν και περισσότερο ρίσκο για όσους παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά**.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Εφόσον, λοιπόν, επιλέξουν τα κατάλληλα σημεία και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τα μέλη της Novibet μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο. Στα σημεία αυτά, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και έχουν ως εξής: 1.65 για νίκη της Σλάβια Πράγας, 4.15 για ισοπαλία και 6.50 για νίκη του ΑΠΟΕΛ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, καθώς δεν έχουν μειωθεί εξαιτίας της γκανιότας*.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Σλάβια Πράγας και ΑΠΟΕΛ. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Τέλος, είναι απαραίτητο να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αν θέλουν να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος.

Χτες η Novibet επέλεξε τον αγώνα Νις-Νάπολι για να την προσφέρει με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία