Καέν-Λιλ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι διοργανώσεις του Κυπέλλου δίνουν σιγά-σιγά τη θέση τους σε αυτές των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης και μία από τις διοργανώσεις που ξεκινούν σήμερα είναι η γαλλική Ligue 1, με έναν αγώνα που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην στοιχηματική εταιρία Novibet, χάρη στη σημερινή της προσφορά**.

Ο επιλεγμένος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Καέν και Λιλ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet

Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η εταιρία στοιχημάτων Novibet στην αγορά του 1Χ2 του Καέν-Λιλ δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Εκτός από το να υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές, η συγκεκριμένη προσφορά** ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από όσους θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Καέν-Λιλ και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αυτοί που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις και θα προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Καέν-Λιλ

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet μέσω της σημερινής προσφοράς** της έχουν αυξηθεί και καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Αναλυτικότερα, στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1 βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι εξής αποδόσεις: 4.00 για νίκη της Καέν, 3.35 για ισοπαλία και 2.19 για νίκη της Λιλ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία