Ρεάλ-ΑΠΟΕΛ με 0% γκανιότα στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Συνεχίζοντας μία από τις αγαπημένες (και πιο συμφέρουσες για τους παίχτες) συνήθειες της, η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα τον αγώνα ποδοσφαίρου που προσφέρει με 0% γκανιότα και αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Ο αγώνας αυτός δεν είναι άλλος από τη σημερινή αναμέτρηση του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον ΑΠΟΕΛ. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα λάβουν.

Η προσφορά αποτελεί σχεδόν καθημερινότητα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet και οι παίχτες μπορούν να την εκμεταλλευτούν και σήμερα, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Τα περισσότερα κέρδη θα έρθουν μέσω των αυξημένων αποδόσεων που ανακοίνωσε η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League. Και οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί με τη σειρά τους, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα που διατηρεί η στοιχηματική εταιρεία βρίσκεται στο 0%. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν μηδενική προμήθεια, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως οι επιλεγμένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Οι μόνες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί στο πλαίσιο της προσφοράς είναι αυτές που συνοδεύουν τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Ρεάλ-ΑΠΟΕΛ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 1.06 για νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης, 21.41 για ισοπαλία και 52.00 για νίκη του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί. Οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ και ΑΠΟΕΛ και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον βέβαια προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (στις 21:45), προκειμένου να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά.

Η Goalbet παίζει Champions League και συνεχίζει να ανακοινώνει τους αγώνες του με 0% γκανιότα. Έτσι ύστερα από τον αγώνα Ρόμα-Ατλέτικο που ανακοίνωσε εχτές με 0% γκανιότα, σειρά παίρνει σήμερα η Ρεάλ με τον ΑΠΟΕΛ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία