Εφτά θέσεις στο γκολφ πληρώνει η Paddy Power

Στις 13 Οκτωβρίου ξεκινά ένα ακόμη τουρνουά στο γκολφ, το PGA Tour Safeway Open. Πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά για τους λάτρεις του γκολφ, για αυτό το λόγο δε μας κάνει καμία εντύπωση η ενασχόληση της εταιρίας στοιχήματος Paddy Power μαζί του.

 

Εκτός, μάλιστα, από το να καλύπτει στοιχηματικά το τουρνουά, η Paddy Power φροντίζει για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε αυτό, ανακοινώνοντας μια νέα προσφορά. Η εν λόγω προσφορά μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού για όσους παίχτες τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα, προβλέποντας το νικητή του τουρνουά.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά αφορά σε όσους τοποθετήσουν μακροχρόνια each way στοιχήματα στο PGA Tour Safeway Open, προβλέποντας το νικητή. Και η Paddy Power υπόσχεται να πληρώσει περισσότερες θέσεις σε τέτοιου είδους στοιχήματα – συγκεκριμένα, εφτά θέσεις. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο each way στοίχημα θα εξασφαλίσουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν ο παίχτης της επιλογής τους δεν τερματίσει σε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει ακόμη περισσότερο το ρίσκο στοιχηματισμού και οι παίχτες μπορούν να εισπράξουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν η επιλογή τους τερματίσει στην έβδομη θέση. Ωστόσο, και τα κέρδη αυτά θα είναι μειωμένα, καθώς δε θα ξεπερνούν το ¼ της αρχικής απόδοσης που συνόδευε κάθε σημείο. Βέβαια, αν η επιλογή τους τελικά τερματίσει στην κορυφή του τουρνουά, τα κέρδη τους θα είναι κανονικά, ανάλογα με την απόδοση που επέλεξαν.

 

H συγκεκριμένη προσφορά ισχύει έως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, πριν την έναρξη του τουρνουά.

 

Εφτά θέσεις πλήρωσε η Paddy Power και στο προηγούμενο τουρνουά γκολφ Alfred Dunhill Links Championship.

 

Η Paddy Power είναι ιρλανδικής καταγωγής και είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν εκτός από στοίχημα και παιχνίδια καθώς διαθέτει ιστοσελίδα καζίνο, πόκερ αλλά και μία ξεχωριστή με πολλές επιλογές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία