Επιπλέον θέσεις στο γκολφ πληρώνει η Paddy Power

Στις 3 Νοεμβρίου, ξεκινά το τουρνουά Turkish Airlines Open στο γκολφ, το οποίο καλύπτεται από την Paddy Power και δίνει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της. Μία από αυτές τις ευκαιρίες, μάλιστα, καταφέρνει να ξεχωρίσει, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρει στους λάτρεις του γκολφ τη δυνατότητα να προβλέψουν το νικητή του τουρνουά με μειωμένο ρίσκο.

 

Σύμφωνα με την προσφορά, λοιπόν, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power σκοπεύει να πληρώσει έξι θέσεις στα μακροχρόνια each way στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο τουρνουά Turkish Airlines Open. Αυτό σημαίνει πως όσοι τοποθετήσουν τέτοιου είδους στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν ο παίχτης της επιλογής τους δεν τερματίσει σε μία από τις πρώτες δύο θέσεις.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power θα πληρώσει ως νικητήρια όλα τα each way στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο τουρνουά, ακόμη κι αν ο παίχτης της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά σε μία από τις έξι πρώτες. Τα each way στοιχήματα μειώνουν ούτως ή άλλως το ρίσκο, αφού πληρώνουν συνήθως για τις πρώτες δύο θέσεις, αλλά χάρη στην προφορά της ιστοσελίδας, πλέον περισσότερα μέλη μπορούν να εξασφαλίσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Τα στοιχήματα που θα συμμετέχουν στην προσφορά, τέλος, είναι μόνον όσα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του τουρνουά στην αγορά του νικητή της διοργάνωσης. Και όσοι τα τοποθετήσουν και δουν την επιλογή τους να τερματίζει, όχι στην πρώτη, αλλά σε μία από τις επόμενες πέντε θέσεις, θα εισπράξουν μειωμένα κέρδη, ίσα με το 1/5 της αρχικής απόδοσης.

 

Η Paddy Power είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που καλύπτουν στοιχηματικά αθλήματα και διοργανώσεις από όλο τον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία