Νέες αυξημένες αποδόσεις στα προκριματικά του EURO από την ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά** σήμερα, για τα μέλη της εκείνα που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους προκριματικούς του EURO. Η σημερινή προσφορά** αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Τσεχία και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Η προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του Μαυροβούνιο-Τσεχία. Τα στοιχήματα αυτά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο σετ των αυξημένων αποδόσεων που θα συναντήσουν οι παίχτες στη συγκεκριμένη αγορά.

 

Μαυροβούνιο-Τσεχία με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet ισχύει αποκλειστικά για τις αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, καθώς και για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Για αυτό το λόγο, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα εγκαίρως, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Μαυροβούνιο-Τσεχία και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις στη σημερινή προσφορά**

Η απουσία της γκανιότας* ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού προκριματικού του EURO και οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί ως εξής: 3.75 για νίκη του Μαυροβουνίου, 3.50 για ισοπαλία και 2.22 για νίκη της Τσεχίας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών, στους νικητές της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία