0% γκανιότα στο μπάσκετ από τον Stoiximan

Ελλείψει σημαντικών αγώνων στο ποδόσφαιρο, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan στρέφει σήμερα το βλέμμα του στο παρκέ του μπάσκετ και ξεχωρίζει δύο αγώνες που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Οι δύο αγώνες είναι αυτός ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ για τους μικρούς τελικούς της Α1 και αυτός ανάμεσα σε Κλίβελαντ Καβαλίερς και Τορόντο Ράπτορς για τα πλέι οφ του NBA. Και ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα και στους δύο, προσφέροντας στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Από τη στιγμή, άλλωστε, που οι δύο αγώνες συμμετέχουν στην προσφορά της 0% γκανιότας του Stoiximan, οι αποδόσεις τους στην αγορά του νικητή έχουν αυξηθεί. Η αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan από κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Χωρίς την προμήθεια, λοιπόν, κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη αυτά, βέβαια, εξαρτώνται από την απόδοση που θα επιλέξει. Στην περίπτωση του ελληνικού ντέρμπι, αυτές έχουν ως εξής: 1.45 για νίκη του Άρη και 3.20 για νίκη της ΑΕΚ. Αντίστοιχα, στην περίπτωση του αγώνα του NBA, οι αποδόσεις είναι οι εξής: 2.06 για νίκη των Κλίβελαντ Καβαλίερς και 1.93 για νίκη των Τορόντο Ράπτορς.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά του Stoiximan, και κατορθώνουν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες ιστοσελίδες του στοιχήματος. Οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στους δύο αγώνες, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει λίγο τις αποδόσεις.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, ζητά από τους παίχτες μόνον μια σωστή πρόβλεψη. Η πρόβλεψη αυτή, βέβαια, πρέπει να γίνει στην αγορά του νικητή και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα – ο αγώνας της Α1 ξεκινά στις 19:00 το απόγευμα και του NBA στις 03:30 τα ξημερώματα. Και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Το NBA είναι στον Stoiximan ο οποίος ανακοινώνει την προσφορά της 0% γκανιότας σε όλους τους τελικούς όπως ο αγώνας ανάμεσα στους Οκλαχόμα Θάντερ και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία