Επιστροφή στα κέρδη για τη BetFred

H BetFred ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της προηγούμενης φορολογικής χρονιάς και τα αποτελέσματα είναι άκρως θετικά, καθώς έφεραν επιστροφή στα κέρδη για την εταιρεία του online στοιχήματος.

 

Αναλυτικότερα, η BetFred ανακοίνωσε κέρδη για τη φορολογική χρονιά 2015/2016, μετά από τις ζημίες ύψους 101 εκατομμυρίων ευρώ. Φέτος, λοιπόν, η BetFred ανακοίνωσε μεικτά κέρδη της τάξης των 37,2 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για το διάστημα έως τις 25 Σεπτεμβρίου του 2016.

 

Τα κέρδη που ανακοίνωσε η BetFred οφείλονται, σύμφωνα με τους υπεύθυνους στην αύξηση της κίνησης στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, αλλά και στα πρακτορεία που διατηρεί. Μάλιστα, όχι μόνο περισσότεροι παίχτες στοιχημάτισαν, αλλά τοποθέτησαν στοιχήματα μεγαλύτερης αξίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της BetFred, τα συνολικά ποσά στοιχηματισμού άγγιξαν τα 12,4 δις ευρώ, με τα μεικτά έσοδα να φτάνουν τα 665 εκατομμύρια ευρώ.

 

Εκτός από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, η BetFred προχώρησε και στη δέσμευση της ενίσχυσης της παρουσίας της στην αγγλική αγορά. Θυμίζουμε πως το 2016, η BetFred επέκτεινε το δίκτυο πρακτορείων της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αγοράζοντας πρακτορεία από τις Ladbrokes και Coral. Η εταιρεία, τέλος, συνεχίζει να αναζητά το νέο CEO της, καθώς ο John Haddock αποχώρησε τον περασμένο Αύγουστο και προσωρινός CEO είναι αυτή τη στιγμή ο ιδρυτής της BerFred, Fred Done.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.