Τη δημιουργία αγορών στα Ομόνοια-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Μπράγκα υποστηρίζει η Bet365

Οι δύο ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Europa League, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, δίνουν απόψε μια νέα μάχη για την πρόκρισή τους, απέναντι σε Ομόνοια και Μπράγκα αντίστοιχα, σε δύο αγώνες που είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμό στην εταιρία στοιχημάτων Bet365. Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε έναν ή και στους δύο αγώνες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές αγορές, αλλά ταυτόχρονα έχουν και την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους, χάρη στο εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο της Bet365.

Αναλυτικότερα, χάρη στην υπηρεσία “Φτιάξτε Αγορά” της Bet365, οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν προβλέψεις από διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο στοιχήματος και να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα κέρδη, υπό την προϋπόθεση ότι είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Δημιουργία αγορών στα Ομόνοια-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Μπράγκα

Η παραπάνω δυνατότητα είναι διαθέσιμη και στους δύο σημερινούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League και οι παίχτες δεν έχουν παρά να επιλέξουν την υπηρεσία “Φτιάξτε Αγορά” στις κατηγορίες των αγορών κάθε αγώνα. Μόλις ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, θα πρέπει να επιλέξουν αγορές και σημεία και να προσθέσουν στο κουπόνι τους τα στοιχήματα που τους ενδιαφέρουν.

Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να συνδυάσει τα εξής στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράγκα: να νικήσει η ΑΕΚ, να σκοράρει ο Μάρκο Λιβάγια και να σημειωθεί over 3 γκολ. Με αυτόν τον τρόπο, θα τοποθετήσει τρία στοιχήματα σε ένα δελτίο και θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μια υψηλότερη απόδοση. Και οι συνδυασμοί που μπορεί να φτιάξει μέσω της υπηρεσίας είναι ατελείωτοι, αρκεί να συνδυάζει σημεία από διαφορετικές αγορές.

Φυσικά, το να συνδυάσει περισσότερα από ένα σημεία σε ένα στοίχημα, δε σημαίνει μόνο ότι θα διεκδικήσει περισσότερα κέρδη, αλλά και ότι θα έχει να αντιμετωπίσει μεγαλύτερο ρίσκο. Για αυτό το λόγο, κάθε παίχτης θα πρέπει να επιλέξει προσεκτικά.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Bet365 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω τις ιστοσελίδας της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία