Ενισχυμένες αποδόσεις στα πλαίσια του Copa Africa και του Coppa Italia από τη Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes φροντίζει να δώσει ενισχυμένη αξία σε συγκεκριμένα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη της στο ποδόσφαιρο, μέσω της καθημερινής της προσφοράς. Πρόκειται για μια προσφορά ενισχυμένων αποδόσεων που αυξάνει τα κέρδη που υπόσχεται κάθε στοίχημα στους παίχτες, αρκεί βέβαια να επιλέξουν τους αγώνες και τα σημεία που συμμετέχουν στη προσφορά.

 

Σήμερα, λοιπόν, η Ladbrokes ανακοίνωσε τρεις ενισχυμένες αποδόσεις σε αντίστοιχους αγώνες ποδοσφαίρου, οι οποίοι διεξάγονται στα πλαίσια του Copa Africa και του Coppa Italia. Oι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη, αρκεί οι παίχτες να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται.

 

Η πρώτη από τις ενισχυμένες αποδόσεις της Ladbrokes αφορά στον αγώνα του Copa Africa ανάμεσα σε Αλγερία και Τυνησία. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο να νικήσει η Αλγερία και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση του 5.50, αντί της προηγούμενης του 4.50. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Σενεγάλη και Ζιμπάμπουε της ίδιας διοργάνωσης θα δουν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει νίκη της Σενεγάλης και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει ενισχυθεί από το 3.75 στο 4.33.

 

Τέλος, η τρίτη ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στον αγώνα του Coppa Italia ανάμεσα σε Ρόμα και Σαμπντόρια. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο να κερδίσει η Ρόμα και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση του 3.00, έναντι της προηγούμενης του 2.50.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες, χωρίς να αυξάνουν παράλληλα το ρίσκο και χωρίς να απαιτούν πολλά σε αντάλλαγμα. Άλλωστε, τα κέρδη που θα προκύψουν θα έχουν τη μορφή μετρητών. Ωστόσο, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Ladbrokes θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα.

Σήμερα Copa Africa και Coppa Italia και προχτές Copa Africa και FA Cup για να ενισχύσει τις αποδόσεις της η Ladbrokes.

H Ladbrokes είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που εκτός από στοίχημα προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία