Μειώνει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί ποδοσφαίρου η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και καλύπτει στο σύνολό τους τους αγώνες της Premier League Λευκορωσίας, έτσι σήμερα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που θα καλύπτουν τις προϋποθέσεις, αρκεί ένας από τους αγώνες που θα περιέχουν να λήξει με λευκή ισοπαλία.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλα τα μέλη της Goalbet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους επιλεγμένους αγώνες. Και, στην περίπτωση που χάσουν υπό προϋποθέσεις, οι παίχτες αυτοί θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η συμμετοχή στην προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet είναι μια απλή υπόθεση. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις αγώνες από την Premier League Λευκορωσίας των επόμενων ημερών. Η διορία τους λήγει στις 22 Μαρτίου και οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί με σημεία αποκλειστικά στο pre-game. Επιπλέον, κάθε στοίχημα θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, η αξία του παρολί και η συνολική απόδοσή του δεν έχουν καμία απολύτως σημασία για την προσφορά.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας απλά το ID του δελτίου τους, με ένα μήνυμα στην Goalbet.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να διευθετηθεί το δελτίο τους. Στην περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες που έχουν συμπεριλάβει στο παρολί λήξει με σκορ 0-0 και το παρολί τους χάσει, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία