Αναπροσαρμογή της προσφοράς live στοιχήματος της Goalbet

Πριν μερικές ημέρες, η Goalbet ανακοίνωσε με περηφάνια την ανανέωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του live στοιχήματος που διατηρεί στην στοιχηματική της ιστοσελίδα και διαβεβαίωσε τους παίχτες ότι προσφέρει τον μεγαλύτερο αριθμό αγώνων σε αυτή. Προκάλεσε, μάλιστα, τα μέλη της να αναζητήσουν στοιχηματικές ιστοσελίδες με μεγαλύτερο αριθμό αγώνων και υποσχέθηκε να ανταμείψει όσους το καταφέρουν με στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

Η συγκεκριμένη προσφορά, όμως, άλλαξε μερικές ημέρες αργότερα – και όχι επειδή η Goalbet δεν είναι σίγουρη για τον αριθμό επιλογών που προσφέρει στο live στοίχημα! Οι υπεύθυνοι υπόσχονται πλέον να ανταμείψουν όσους καταφέρουν να τους διαψεύσουν με ταξίδια ανά την Ελλάδα!

 

Νέα ανταμοιβή για το live στοίχημα της Goalbet

Η νέα ανταμοιβή της προσφοράς της Goalbet, λοιπόν, είναι μια διήμερη διανυκτέρευση σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Την ανταμοιβή θα δικαιούνται όσοι καταφέρουν να εντοπίσουν περισσότερους αγώνες του live στοιχήματος, σε οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές της Goalbet στην Ελλάδα.

Νικητές της προσφοράς θα αναδειχθούν οι 10 πρώτοι παίχτες που θα καταφέρουν να εντοπίσουν περισσότερους αγώνες του live στοιχήματος, έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2017.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Θυμίζουμε ότι στην προσφορά της Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα ενεργά μέλη της που έχουν στοιχηματίσει τουλάχιστον 1 ευρώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι παίχτες αυτοί δεν έχουν παρά να αναζητήσουν μια στοιχηματική εταιρεία (από τις νόμιμες εταιρίες στοίχηματος της Ελλάδας) που θα προσφέρει περισσότερους αγώνες στο live στοίχημα και, εφόσον την εντοπίσουν, να επικοινωνήσουν με την Goalbet, στέλνοντας και τα αποδεικτικά στοιχεία (ένα screenshot που να παρουσιάζει τις επιλογές της ανταγωνίστριας εταιρείας και της Goalbet, καθώς και την ώρα που τραβήχτηκε).

Σημαντικές προϋποθέσεις, τέλος, είναι να υπολογιστεί ο συνολικός αριθμός αγώνων που διατίθενται τη δεδομένη στιγμή στο live και όχι ο αριθμός αγώνων ανά άθλημα, ενώ οι αγώνες θα πρέπει πρώτα να έχουν ξεκινήσει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία