Δωρεάν live στοίχημα στο Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ από τη BetRebels

Και αυτή την εβδομάδα, η εταιρία στοιχήματος Betrebels δίνει στα πιστά μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δωρεάν στοίχημα και, χάρη σε αυτό, κέρδη χωρίς ρίσκο, στον σημαντικότερο αγώνα της εβδομάδας. Ο αγώνας αυτός δεν είναι άλλος από αυτόν ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, το μεγάλο ντέρμπι της Premier League που διεξάγεται αυτή την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου.

 

Στην προσφορά της Betrebels μπορούν να συμμετάσχουν τα πιστά μέλη της, όσοι παίχτες, δηλαδή, έχουν τοποθετήσει τουλάχιστον τρία στοιχήματα κατά την διάρκεια της εβδομάδας και έχουν στοιχηματίσει τουλάχιστον 100 ευρώ. Οι παίχτες αυτοί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας έως και 30 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε αγορά επιθυμούν. Έπειτα, μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα με δικά τους χρήματα, σε οποιαδήποτε άλλη αγορά του live στοιχήματος.

 

Αν το δεύτερο στοίχημα που έχουν τοποθετήσει χάσει, τότε οι παίχτες θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων – γεγονός που σημαίνει πως στην ουσία το live στοίχημα προσφέρεται δωρεάν. Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, δε θα είναι ίσο με την αξία του live στοιχήματος, αλλά με το 50% του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα. Αν, για παράδειγμα, κάποιος στοιχημάτισε 60 ευρώ πριν την έναρξη του Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, θα λάβει επιστροφή 30 ευρώ.

 

Για να πραγματοποιηθεί, τέλος, η επιστροφή, οι δικαιούχοι θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο cs@betrebels.com, με θέμα “Match of the week – in-play offer” και τους κωδικούς των στοιχημάτων. Με τον τρόπο αυτό, θα εισπράξουν τα χρήματα της επιστροφής, εντός των επόμενων 24 ωρών.

Και τη προηγούμενη αγωνιστική η Betrebels επέλεξε αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι για να προσφέρει δωρεάν στοίχημα στα μέλη της.

Η Betrebels εντάχθηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας το 2012 όποτε και έλαβε την απαραίτητη άδεια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία