Νέο πριμ κατάθεσης για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες που θα πραγματοποιήσουν εγκαίρως την κατάλληλη διαδικασία θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα πριμ κατάθεσης, το οποίο αγγίζει το 20%, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

Χάρη στη νέα προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα πριμ, το οποίο θα τους επιτρέψει έπειτα να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πραγματοποιήσουν εγκαίρως μια επαναφόρτιση του λογαριασμού τους.

 

Ο τρόπος εξασφάλισης του πριμ της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να εξασφαλίσουν το πριμ 20% της Goalbet θα πρέπει να ολοκληρώσουν σήμερα (4 Απριλίου, έως τις 23:59) την απαραίτητη διαδικασία. Αρχικά, θα πρέπει να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους και έπειτα (στο ίδιο χρονικό περιθώριο) να τζιράρουν την αξία της κατάθεσης επί μία φορά. Τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους, στέλνοντας ένα e-mail με την ώρα και το ποσό της κατάθεσης.

Με αυτόν τον τρόπο, το πριμ θα πιστωθεί αυτόματα στον λογαριασμό τους και θα έχει αξία 20% επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

 

Ο τρόπος χρήσης του πριμ

Τα χρήματα του πριμ θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Παράλληλα, θα μπορούν να απελευθερωθούν για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι θα τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, η επόμενη κατάθεση κάθε μέλους της Goalbet μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία, χωρίς να χρειάζεται κάποιο επιπλέον ρίσκο από πλευράς παιχτών. Να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας πράγμα που σημαίνει πως το πριμ κατάθεσης μπορούν να το επωφεληθούν και οι ΄Ελληνες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία