Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Copa America για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet μπορούν να συνδυάζουν τις προβλέψεις τους στους αγώνες του Copa America και να διεκδικούν αυξημένα κέρδη, αρκεί να είναι αποφασισμένα να αναλάβουν και αυξημένο ρίσκο. Τα παρολί, άλλωστε, συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο, εκτός κι αν συνοδεύονται από κάποια προσφορά, όπως η σημερινή που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της Goalbet. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένα παρολί, στην περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες που περιέχουν λήξει με 0-0.

Η νέα προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ισχύει για συγκεκριμένα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της, στους αγώνες του Copa America που διεξάγονται στις 22 και 23 Ιουνίου, και υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα με ένα πριμ.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς για τα παρολί

Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Τα παρολί τους θα πρέπει να περιέχουν τρεις αγώνες του Copa America και να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game κάθε αγώνα. Η αξία τους, αλλά και το ύψος των αποδόσεων δεν έχουν καμία σημασία για την προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους. Έτσι, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση

Η τελευταία βασική προϋπόθεση της προσφοράς, προκειμένου η Goalbet να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί είναι να λήξει ένας από τους αγώνες που περιέχουν με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με το 100% της αξίας τους, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιαρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία