Εφές-Φενέρμπαχτσε με 0% γκανιότα στον Stoiximan

H στοιχηματική εταιρία  Stoiximan στρέφει απόψε το βλέμμα του στο μπάσκετ και στο τουρκικό πρωτάθλημα TBL, για το οποίο έχει προγραμματιστεί στις 21:00 το κορυφαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Εφές και Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται, μάλιστα, για έναν αγώνα που υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω του Stoiximan, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί στην αγορά του τελικού αποτελέσματος.

 

Ο Stoiximan έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στη συγκεκριμένη αγορά, αποδόσεις που οφείλονται στο γεγονός ότι η γκανιότα που παρακρατούν οι υπεύθυνοι βρίσκεται στο 0%. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει υπολογιστεί η παραμικρή προμήθεια και πως οι αποδόσεις δε μειώθηκαν, όπως γίνεται συνήθως.

 

Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα μπάσκετ έχουν ως εξής: 1.92 για νίκη της Εφές και 2.07 για νίκη της Φενέρμπαχτσε. Οι εν λόγω αποδόσεις υπόσχονται αυξημένα κέρδη και βρίσκονται σε επίπεδα υψηλότερα από τα συνηθισμένα. Βρίσκονται παράλληλα και σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός – όσες εταιρίες στοιχημάτων δηλαδή διατηρούν κανονικά γκανιότα στα στοιχήματα.

 

Για να διεκδικήσει κάποιος παίχτης τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι παραπάνω αποδόσεις, δεν έχει παρά να τοποθετήσει το στοίχημά του στην αγορά του τελικού αποτελέσματος του Εφές-Φενέρμπαχτσε, πριν το τζάμπολ του αγώνα, στις 21:00. Φυσικά, η πρόβλεψη που θα περιέχει το στοίχημα, όσον αφορά στο νικητή του αγώνα, θα πρέπει να είναι σωστή.

 

Αυτές είναι και οι μόνες απαιτήσεις που έχει η συγκεκριμένη προσφορά από τους παίχτες. Η μηδενική γκανιότα, άλλωστε, υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χωρίς να ζητά επιπλέον ανταλλάγματα – όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού η τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία