Ξεκινά η προσφορά μειωμένου ρίσκου στο ποδόσφαιρο της ιστοσελίδας στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε δύο επιλεγμένους αγώνες του Champions League: αυτόν ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου, που διεξάγεται στις 25 Φεβρουαρίου, και αυτόν ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, που διεξάγεται στις 26 Φεβρουαρίου. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που οι αγώνες αυτοί λήξουν με σκορ 0-0.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, όμως, τα μέλη της ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μία ημέρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα – δηλαδή σήμερα και αύριο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θα δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα της επιλογής τους, πριν την έναρξή του. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία έως και 25 ευρώ. Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα και χάσει, θα δικαιούται μια αποζημίωση, αρκεί ο αγώνας που στοιχημάτισε να λήξει με λευκή ισοπαλία.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά και καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αξίας ίσης με του χαμένου τους στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Interwetten, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στους επιλεγμένους αγώνες του Champions League, αρκεί να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή και να καλύψουν τις προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία