Λάτσιο-Μπολόνια με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά** για τα μέλη της, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η σημερινή προσφορά** ισχύει για τον αγώνα της ιταλικής Serie Α ανάμεσα σε Λάτσιο και Μπολόνια και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Λάτσιο και Μπολόνια, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και τα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία μπορούν να ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Τα στοιχήματα που δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά**

Τα στοιχήματα που μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά** και να αποφέρουν αυξημένα κέρδη είναι αυτά που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet στον αγώνα ανάμεσα σε Λάτσιο και Μπολόνια. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2, πριν τη σέντρα του αγώνα, και να αποτελούνται από μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Λάτσιο-Μπολόνια θα δικαιούνται αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Με την απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις κυμαίνονται πλέον στα εξής επίπεδα: 2.39 για νίκη της Λάτσιο, 3.10 για ισοπαλία και 3.80 για νίκη της Μπολόνια. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και, χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία