Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στην ιταλική Serie A η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Μια νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet απευθύνεται σήμερα σε όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες της ιταλικής Serie που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά θα μπορέσουν να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί στους αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος και να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Άλλωστε, η προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην Serie A, αν χάσουν εξαιτίας ενός και μόνο αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στη νέα προσφορά

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet και να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στους αγώνες της Serie A, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τέσσερις τουλάχιστον αγώνες από το ιταλικό πρωτάθλημα. Τα παρολί μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, θα πρέπει να αποτελούνται από στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά πριν την έναρξη κάθε αγώνα και προβλέψεις αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται όσοι αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet, το οποίο θα αναγράφει το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Όλα τα παραπάνω παρολί θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά. Την αποζημίωση, όμως, θα εξασφαλίσουν όσα χάσουν, εξαιτίας ενός μόνο σημείου. Σε αυτή την περίπτωση, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας  θα αποζημιώσει το παρολί με ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα είναι διαθέσιμο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ θα μπορεί και να μεταφερθεί από τον λογαριασμό, μόλις καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία