Μειωμένο ρίσκο στην Premier League Λευκορωσίας προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Πολλοί από τους παίχτες στοιχήματος που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν στραφεί στην Premier League Λευκορωσίας, εξαιτίας των μειωμένων επιλογών που έχουν στη διάθεσή τους, και διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τα στοιχήματά τους, ανάλογα και με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν. Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, όμως, έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, στοιχηματίζοντας στην Premier Legaue Λευκορωσίας, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τους παίχτες εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της Premier League που θα διεξαχθούν στις 27-29 Μαρτίου και χάσουν υπό προϋποθέσεις. Οι παίχτες αυτοί θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, η οποία θα τους επιτρέψει έπειτα να διεκδικήσουν νέα κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις αγώνες της Premier League Λευκορωσίας, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, κάθε σημείο θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία η αξία του παρολί, αλλά ούτε και το ύψος της απόδοσής του.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα στοιχήματα που θα δικαιούνται αποζημίωση

Για να εξασφαλίσουν την αποζημίωση που θα μοιράσει η Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, αλλά και να χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει ένας από τους αγώνες που έχουν συμπεριλάβει στο παρολί τους να λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα πριμ, το οποίο θα ισούται με την αξία του παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Τέλος να θυμίσουμε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Goalbet, διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία