Επιστρέφει τα χαμένα στο Παρί Σ.Ζ. - Μπαρτσελόνα η Sportingbet

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet δίνει απόψε στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, ανακοινώνοντας μια προσφορά επιστροφής των χαμένων χρημάτων. Η συγκεκριμένη προσφορά (συνηθισμένη στο καθημερινό πρόγραμμα της Sportingbet) δίνει στους παίχτες που στοιχημάτισαν σε επιλεγμένες αγορές ενός αγώνα και έχασαν, λόγω μιας λανθασμένης πρόβλεψης, την ευκαιρία να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους στο ακέραιο, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς που ανακοίνωσε η Sportingbet, η εν λόγω επιστροφή των χαμένων χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα. Το σενάριο αυτό προβλέπει πως ο Σουάρες της Μπαρτσελόνα θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα και μόνον αν επαληθευθεί θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων.

 

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο Σουάρες πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, κάποιοι παίχτες θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων που έχασαν, στοιχηματίζοντας σε επιλεγμένες αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Πρόκειται, μάλιστα, για τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς οι αντίστοιχες του live στοιχήματος δε συμμετέχουν στην προσφορά.

 

Όσοι παίχτες, τέλος, δικαιούνται την επιστροφή, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να λάβουν πίσω τα χρήματά τους. Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, θα μειώσει το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματα των μελών της Sportingbet που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του αποψινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, καθώς, ακόμη και αν οι προβλέψεις τους αποδειχθούν λανθασμένες, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πίσω τα χρήματά που έχασαν.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στη Ελλάδα και προσφέρει εκτός από στοιχήματα σε πάρα πολλά αθλήματα και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,μπραγκ και άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία