Επιστροφή χρημάτων στο Tour de France από την Paddy Power

To Tour de France ξεκινά στις 5 Ιουλίου και η Paddy Power ανακοίνωσε ήδη την πρώτη προσφορά που το αφορά. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τα χαμένα χρήματα στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους νικητές κάθε σταδίου του αγώνα.

 

Ωστόσο, η Paddy Power έθεσε μια προϋπόθεση. Οι παίχτες, λοιπόν, που στοιχημάτισαν σε λάθος νικητή, θα δουν τα χαμένα τους χρήματα να επιστρέφουν στο λογαριασμό τους, εφόσον στο συγκεκριμένο στάδιο κερδίσει Γάλλος ποδηλάτης. Σε μια τέτοια περίπτωση, λοιπόν, και εφόσον πρόκειται για μονά στοιχήματα, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ.

H Paddy Power είναι η μεγαλύτερη και η πιο επιτυχημένη από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ιρλανδία και στην Ελλάδα λειτουργεί με νόμιμη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία