Εταιρία στοιχημάτων Betshop: Παρολί μειωμένου ρίσκου σε Champions League και Europa League

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να συνδυάσουν τα στοιχήματά τους σε παρολί και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, συνδυάζοντας αγώνες του Champions League και του Europa League. Μάλιστα, δίνει επιπλέον κίνητρα στους παίχτες για να τοποθετήσουν τέτοια παρολί. Άλλωστε, όχι μόνο έχουν πολλές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών, χάρη στους κορυφαίους αγώνες των δύο διοργανώσεων, αλλά έχουν και την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια προσφορά.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα παρολί, υπό την προϋπόθεση ότι θα χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Έτσι, το ρίσκο μειώνεται και τα παρολί στη Betshop αποκτούν μεγαλύτερη αξία.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Το πρώτο πράγμα που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Betshop είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων, που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη των επιλεγμένων αγώνων. Από εκεί και πέρα, τα παρολί μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί κάθε σημείο να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω.

Εφόσον τα παρολί διευθετηθούν κανονικά (και όχι μέσω cash out) και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, τότε οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Για να λάβουν την αποζημίωση, οι παίχτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Betshop, στέλνοντας τον κωδικό του δελτίου τους στο cex@betshop.gr, με την ένδειξη ΠΑΡΑ1.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Οι παίχτες που θα καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει αξία ίση με των χρημάτων που έχασαν, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Με άλλα λόγια, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα αρχικά μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία