Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στο Copa del Rey η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Και σήμερα, τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε μια σειρά αγώνων του ισπανικού Copa del Rey και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, ανάλογα με τα χρήματα που είναι διατεθειμένα να χρησιμοποιήσουν και το ρίσκο που θα αποφασίσουν να αναλάβουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους κάποια “εργαλεία”, προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Τα “εργαλεία” αυτά έχουν τη μορφή προσφορών.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα σε επιλεγμένα σημεία επιλεγμένων αγώνων του Copa del Rey. Παράλληλα, όσοι προτιμούν να συνδυάσουν τις επιλογές τους σε ένα παρολί μπορούν να εκμεταλλευτούν μία διαφορετική προσφορά και να μειώσουν το ρίσκο τους εξίσου αποτελεσματικά.

 

Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Copa del Rey

Τη νέα προσφορά της Goalbet, μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Copa del Rey και ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, που να αφορά σε τρεις διαφορετικούς αγώνες της διοργάνωσης. Επιπλέον, το παρολί θα πρέπει να αποτελείται από στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και από προβλέψεις σε στοιχήματα απόδοσης 1.50 και άνω.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί στους αγώνες του Copa del Rey μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, θα δικαιούται συμμετοχή στην προσφορά. Και, εφόσον χάσει, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούται μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα έχει αξία ίση με αυτή του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Χάρη στα χρήματα της αποζημίωσης, λοιπόν, όσοι παίχτες φάνηκαν άτυχοι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν τα υπόλοιπα χρήματά τους.

Να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος προσφέροντας υπηρεσίες όχι μόνο στο στοίχημα αλλά και σε παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία