Μειώνει το ρίσκο στο Ελβετία-Δανία η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα στους προκριματικούς αγώνες του EURO και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η προσφορά επικεντρώνεται στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ελβετία και Δανία και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της διοργάνωσης.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που θα περιέχουν το Ελβετία-Δανία, αρκεί να επαληθευθεί η πρόβλεψή της για το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Σε αυτή την περίπτωση, τα χαμένα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση που θα επιτρέψει στους παίχτες να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στη νέα προσφορά

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν πρώτα τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα, που θα περιέχουν προκριματικούς αγώνες του EURO και προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, ένας από τους αγώνες των παρολί αυτών θα πρέπει να είναι αυτός ανάμεσα σε Ελβετία και Δανία.

Επόμενο βήμα για τους παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο θα είναι να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Και με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά. Για να εισπράξουν την αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα, όμως, θα πρέπει να καλυφθεί μία ακόμη προϋπόθεση: να σκοράρει το πρώτο γκολ του Ελβετία-Δανία είτε ο Στίβεν Ζούμπερ είτε ο Κρίστιαν Έρικσεν.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα παρολί που θα πληρούν τους όρους της προσφοράς της Goalbet θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν. Η αποζημίωση θα ισούται με το 100% του χαμένου δελτίου και θα έχει τη μορφή πριμ. Όσοι την εξασφαλίσουν, τέλος, θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε ανάληψη του ποσού, μόνον αφότου καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος για σήμερα η Goalbet επέλεξε τον αγώνα Βοσνία-Ελλάδα για να τον προσφέρει με 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία