Επιστρέφει χρήματα στο Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σ. η Sportingbet

H εταιρία στοιχήματος Sportingbet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Σίτι, χάρη στη σχετική προσφορά που ανακοίνωσε. Ο συγκεκριμένος αγώνα ρίχνει την αυλαία της 31ης αγωνιστικής στην Premier League και τα μέλη της Sportingbet που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πίσω τα χρήματά τους, αν προβλέψουν λάθος.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν ορισμένα μέλη της στον αποψινό αγώνα, αν επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε. Το συγκεκριμένο σενάριο θέλει τον Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Αν κάτι τέτοιο δεν επαληθευθεί, η Sportingbet δεν πρόκειται να προχωρήσει σε επιστροφή των χαμένων χρημάτων.

 

Για να δικαιούται, όμως, κάποιος την επιστροφή των χαμένων του χρημάτων, θα πρέπει να έχει στοιχηματίσει σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Από τη στιγμή, λοιπόν, που θα επαληθευθεί το παραπάνω σενάριο της Sportingbet, οι παίχτες που στοιχημάτισαν στις παραπάνω αγορές και έχασαν θα λάβουν επιστροφή ολόκληρου του ποσού που έχασαν, έως και 100 ευρώ.

 

Τα χρήματα αυτά, τέλος, θα πιστωθούν με τη μορφή bonus στους λογαριασμούς των δικαιούχων, την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Από τη στιγμή, όμως, που λογίζονται ως bonus δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνο αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Sportingbet  η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας ,μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένες αγορές του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Σίτι, αφού έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία