Προσφορές στο Europa League από την Sportingbet

Το Europa League επιστρέφει απόψε, με δύο ημιτελικούς που διεξάγονται στις 22:05 το βράδυ. Ο πρώτος από αυτούς φέρνει αντιμέτωπες τις Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ και ο δεύτερος τις Σαχτάρ και Σεβίλλη. Οι δύο αυτοί αγώνες αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην Sportingbet, όχι μόνο επειδή υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και επειδή συμμετέχουν στις αντίστοιχες προσφορές που ανακοίνωσαν σήμερα οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχημάτων.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται ένα μπόνους 5% για κάθε παίχτη που θα προβλέψει με επιτυχία στον αγώνα της Βιγιαρεάλ με τη Λίβερπουλ, καθώς και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων για όσους προβλέψουν λάθος στον αγώνα της Σαχτάρ με τη Σεβίλλη.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ θα εξασφαλίσουν ένα bonus 5% για κάθε νικητήριο στοίχημα που θα έχουν τοποθετήσει πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα (αλλά όχι αυτές του live στοιχήματος), καθώς και τα παρολί. Για να συμμετέχει ένα παρολί στην προσφορά, όμως, θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από στοιχήματα σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στο Σαχτάρ-Σεβίλλη μπορούν να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ από τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν. Στην προσφορά αυτή συμμετέχουν επίσης μόνον τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς και οι επιλεγμένες αγορές – ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Τέλος, για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να σημειώνονται τουλάχιστον τέσσερα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στις δύο προσφορές και εξασφαλίσουν χρήματα θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, για να τα εισπράξουν. Επιπλέον, τα χρήματα αυτά θα γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη, μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sporingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και είναι από τις πιο γνωστές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος μιας και λειτουργεί σε 200 χώρες με αριθμό πελατών να ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία