Αυξάνει τα πιθανά κέρδη στο Χετάφε-Άλαβες η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχουν και σήμερα άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, αφού οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να καλύψουν μια μεγάλη γκάμα διοργανώσεων και αγώνων. Ανάμεσα στους σημερινούς αγώνες, όμως, ένας καταφέρνει να ξεχωρίσει, χάρη στο γεγονός ότι υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Η προσφορά αυτή είναι γνωστή στα περισσότερα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet: είναι η προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα για τον αγώνα της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Χετάφε και Άλαβες. Χάρη σε αυτή την προσφορά, οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι παίχτες που δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά

Κάθε μέλος της Goalbet μπορεί να εκμεταλλευτεί τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας, αρκεί να καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Χετάφε-Άλαβες, πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν, θα εισπράξουν κανονικά τα κέρδη τους, με τη μορφή μετρητών, με τη διαφορά ότι θα είναι αυξημένα, χάρη στις αποδόσεις της προσφοράς.

Με άλλα λόγια, οι παίχτες δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν την συνηθισμένη διαδικασία στοιχηματισμού στο 1Χ2 του αγώνα. Και όσοι προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη, αφού θα έχουν εκμεταλλευτεί αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται τα αυξημένα κέρδη

Υπεύθυνες για τα οφέλη της σημερινής προσφοράς της Goalbet,ηοποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, είναι οι τρεις αποδόσεις στο 1Χ2 του Χετάφε-Άλαβες, που έχουν αυξηθεί μέσω της απουσίας της γκανιότας. Οι αποδόσεις αυτές έχουν πλέον ως εξής: 2.00 για νίκη της Χετάφε, 3.26 για ισοπαλία και 5.12 για νίκη της Άλαβες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία