Δύο αγώνες ποδοσφαίρου με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι πλούσια σήμερα, με αγώνες του UEFA Nations League, μα και αναμετρήσεις των χαμηλότερων κατηγοριών των ευρωπαϊκών (και όχι μόνο) πρωταθλημάτων να παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Τα μέλη της Goalbet που θα χαθούν ανάμεσα στις αρκετές επιλογές, μάλιστα, μπορούν να ακολουθήσουν τον εύκολο δρόμο και να επιλέξουν μία από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στην στοιχηματική ιστοσελίδα, χάρη στη διπλή σημερινή της προσφορά.

Η προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα για δύο αγώνες: το Τουρκία-Ρωσία, που διεξάγεται στο πλαίσιο του Nations League, και το Μαγιόρκα-Καντίθ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της ισπανικής Segunda Division. Και στους δύο αγώνες, η απουσία της γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet στους δύο αγώνες

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, οι επιλεγμένες αποδόσεις στους δύο αγώνες έχουν αυξηθεί και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη τους θα είναι περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, ενώ παράλληλα θα έχουν τη μορφή μετρητών, παρόλο που προέρχονται από προσφορά.

Η απουσία της γκανιότας, λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί ως εξής στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των δύο σημερινών αγώνων: 2.31 για νίκη της Τουρκίας, 3.36 για ισοπαλία και 3.67 για νίκη της Ρωσίας στον πρώτο και 2.60 για νίκη της Μαγιόρκας, 2.92 για ισοπαλία και 3.63 για νίκη της Καντίθ στον δεύτερο. Οι αποδόσεις της Goalbet, η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία