Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Tο EURO επέστρεψε και μαζί του επέστρεψε και η προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοινώνει σε επιλεγμένους αγώνες η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan. Χάρη σε αυτή, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στους επιλεγμένους αγώνες του EURO και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει σήμερα για δύο αγώνες: αυτόν ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία και αυτόν ανάμεσα σε Αγγλία και Ισλανδία. Και στις δύο αναμετρήσεις, ο Stoiximan διατηρεί μηδενική προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί – όπως γίνεται συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan έχει ανακοινώσεις τις εξής αποδόσεις στον πρώτο αγώνα (ο οποίος ξεκινά στις 19:00): 4.65 για νίκη της Ιταλίας, 3.00 για ισοπαλία και 2.20 για νίκη της Ισπανίας. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα (ο οποίος ξεκινά στις 22:00), οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 1.54 για νίκη της Αγγλίας, 4.00 για ισοπαλία και 9.70 για νίκη της Ισλανδίας.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, η γκανιότα έχει εξαλειφθεί και οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, σε σημείο που να συγκαταλέγονται στις πιο συμφέρουσες του ανταγωνισμού. Σε σχέση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που ανακοινώνουν άλλες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα, αυτές του Stoiximan είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι όροι της προσφοράς, τέλος, είναι απλοί και δε ζητούν σημαντικά ανταλλάγματα. Τα μόνα που απαιτούνται είναι η τοποθέτηση του στοιχήματος στην αγορά του 1Χ2 στους επιλεγμένους αγώνες, πριν την έναρξή τους. Και, φυσικά, μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

Δύο δύο ανακοινώνει ο Stoiximan τους αγώνες του Εuro με 0% γκανιότα έτσι ύστερα από τους αγώνες Ελβετίας-Πολωνίας και Κροατίας-Πορτογαλίας.Σειρά έχουν οι σημερινοί αγώνες...

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία