Τότεναμ-Τσέλσι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Όσο απομακρυνόμαστε από την Πρωτοχρονιά, οι προγραμματισμένοι αγώνες ποδοσφαίρου αυξάνονται και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όσον αφορά στις ευκαιρίες στοιχηματισμού που έχουν οι παίχτες. Σήμερα, άλλωστε, οι επιλογές τους ξεκινούν από την ελληνική Superleague και το ισπανικό Copa del Rey και φτάνουν έως την αγγλική Premier League.

 

Σε τέτοιες περιπτώσεις, βέβαια, δυσκολεύει η αποστολή των παιχτών που αναζητούν τον αγώνα με τις περισσότερες ή τις πιο συμφέρουσες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Τα μέλη του Stoiximan, βέβαια, μπορούν απλά να συμβουλευτούν το πρόγραμμα προσφορών της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος και να επιλέξουν εκείνο τον αγώνα που έχει αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Ο αγώνας αυτός για σήμερα είναι η αναμέτρηση της Premier League ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι. Ο αγώνας ξεκινά στις 22:00 και προσφέρεται με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις του στην αγορά του 1Χ2 βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αφού η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, άλλωστε, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, προκειμένου να εξασφαλίσει ο bookmaker την προμήθειά του, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα της Premier League: 2.86 για νίκη της Τότεναμ, 3.35 για ισοπαλία και 2.82 για νίκη της Τσέλσι. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, στο πλαίσιο της προσφοράς, και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Από τη στιγμή, άλλωστε, που η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρεί κανονικά γκανιότα στο Τότεναμ-Τσέλσι και ο Stoiximan όχι, οι δικές του αποδόσεις μπορούν να ξεχωρίσουν εύκολα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά του Stoiximan, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Τότεναμ-Τσέλσι, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

Και χτες ο Stoiximan επέλεξε αγγλικό αγώνα για να ανακοινώσει στα μέλη του την προσφορά της 0% γκανιότας και συγκεκριμένα το ματς ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Άρσεναλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία