Χέρτα-Γκλάντμπαχ με 0% γκανιότα στην Championsbet

H έλευση της Παρασκευής σημαίνει πως αφήνουμε πίσω την εργάσιμη εβδομάδα και τους αγώνες των διεθνών διοργανώσεων ποδοσφαίρου που περιείχε. Ταυτόχρονα, όμως, σημαίνει πως υποδεχόμαστε τις εθνικές διοργανώσεις και τους αγώνες που θα μας απασχολήσουν κατά το Σαββατοκύριακο. Κάποιοι από τους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, όμως, διεξάγονται ήδη από σήμερα, αυξάνοντας το ενδιαφέρον – αγωνιστικό και στοιχηματικό.

 

Ένας τέτοιος αγώνας είναι ο σημερινός ανάμεσα σε Χέρτα και Γκλάντμπαχ, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:30, στο πλαίσιο της γερμανικής Bundesliga. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, όχι μόνο είναι διαθέσιμος στην Championsbet, αλλά συνοδεύεται και από αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος.

 

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από τη 0% γκανιότα, η οποία ευθύνεται για τη μικρή αύξηση των αποδόσεων (με τον ίδιο τρόπο που η επιβολή της γκανιότας ευθύνεται για τη μικρή μείωση των ίδιων αποδόσεων). Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες που θα προτιμήσουν την αγορά του 1Χ2 στο Χέρτα-Γκλάντμπαχ θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet, στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα, χάρη στην προσφορά, έχουν ως εξής: 2.52 για νίκη της Χέρτα, 3.35 για ισοπαλία και 3.25 για νίκη της Γκλάντμπαχ. Οι αποδόσεις έχουν ενισχυθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και ξεπερνούν το μέσο όρο των αντίστοιχων που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Η προσφορά της Championsbet, τέλος, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις είναι δικά τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία