Δύο ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στο Champions League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet “γιορτάζει” την επιστροφή των αγώνων του Champions League με μια διπλή προσφορά, η οποία υπόσχεται να μοιράσει αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της την εκμεταλλευτούν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά. Η διπλή προσφορά είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δύο σημερινών αγώνων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικότερα, η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άγιαξ και του αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Βαλένθια. Και, χάρη στην προσφορά, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των δύο αγώνων θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Αυξημένες αποδόσεις σε δύο αγώνες του Champions League

Η προσφορά της 0% γκανιότας είναι γνωστή, όχι μόνο για τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά, αλλά και για τα ελάχιστα ανταλλάγματα που ζητά. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, είναι να στοιχηματίσουν εγκαίρως στο 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς, οι οποίες αυξάνουν τα πιθανά κέρδη. Στον πρώτο αγώνα, οι αποδόσεις του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 6.22 για νίκη της ΑΕΚ, 3.96 για ισοπαλία και 1.70 για νίκη του Άγιαξ. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 1.43 για νίκη της Γιουβέντους, 5.00 για ισοπαλία και 9.60 για νίκη της Βαλένθια.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και θα μοιράσουν αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, καλύπτοντας τις ελάχιστες προϋποθέσεις της προσφοράς, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία