0% γκανιότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τον Stoiximan

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κάποιους εξαιρετικά ενδιαφέροντες αγώνες που υπόσχονται άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες, είτε μιλάμε για το μπάσκετ είτε για το ποδόσφαιρο. Στην πρώτη περίπτωση, άλλωστε, οι ομάδες της Euroleague επιστρέφουν στα γήπεδα, διεκδικώντας τη νίκη, ενώ στο ποδόσφαιρο, παρόλο που οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης έχουν ελεύθερο πρόγραμμα, αυτές της Ν. Αμερικής συνεχίζουν να διεκδικούν την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018.

 

Στην ιστοσελίδα στοιχήματος του Stoiximan, μάλιστα, έχουν ξεχωρίσει ήδη δύο αγώνες, ένας στο μπάσκετ και ένας στο ποδόσφαιρο, και προσφέρονται με 0% γκανιότα. Οι αγώνες είναι αυτός ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενερμπαχτσέ στο μπάσκετ και αυτός ανάμεσα σε Αργεντινή και Κολομβία στο ποδόσφαιρο. Και στους δύο, οι παίχτες θα βρουν αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προφορά του Stoiximan.

 

Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως διατηρούν 0% γκανιότα και στους δύο αγώνες, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις σε επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές. Χωρίς τη γκανιότα, άλλωστε, οι αποδόσεις εκείνες δε μειώθηκαν, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά του ο Stoiximan.

 

Στον αγώνα της Euroleague, λοιπόν, η προσφορά αφορά στην αγορά του νικητή και οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.30 για νίκη της Μακάμπι και 1.76 για νίκη της Φενερμπαχτσέ. Αντίστοιχα, στον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ, η προσφορά αφορά στο 1Χ2 και οι αποδόσεις είναι πλέον οι εξής: 1.53 για νίκη της Αργεντινής, 4.20 για ισοπαλία και 9.00 για νίκη της Κολομβίας.

 

Και στους δύο αγώνες, οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο συμφέρουσες της αγοράς. Για να τις εκμεταλλευτούν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν τις συγκεκριμένες αγορές και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα (αυτός του μπάσκετ ξεκινά στις 21:05 και αυτός του ποδοσφαίρου στη 1:30).

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος από τον Δεκέμβριο του 2012 όποτε και έλαβε την απαραίτητη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία