Ισπανία-Τουρκία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο αγώνας που ξεχωρίζει σήμερα στο EURO είναι αυτός ανάμεσα σε Ισπανία και Τουρκία – όχι μόνο γιατί υπόσχεται θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και επειδή είναι ικανός να αποφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν για σήμερα οι υπεύθυνοι.

 

Η προσφορά αυτή δε θα μπορούσε να είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε επιλεγμένα σημεία και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: η προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο bookmaker (γνωστή ως γκανιότα) απουσιάζει σε επιλεγμένα σημεία στοιχηματισμού, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν. Χάρη σε αυτή την ιδιαιτερότητα της προσφοράς, κάποιες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Ισπανίας με την Τουρκία. Και, χάρη στην προσφορά του Stoiximan, έχουν ως αυξηθεί ως εξής: 1.53 για νίκη της Ισπανίας, 4.20 για ισοπαλία και 9.00 για νίκη της Τουρκίας.

 

Χάρη στην προσφορά, μάλιστα, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που να συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς. Άλλωστε, οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα του EURO, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει λίγο τις αποδόσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη που υπόσχεται ο Stoiximan είναι περισσότερα από τα αντίστοιχα που υπόσχονται οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Για να εξασφαλίσουν, βέβαια, οι παίχτες τα κέρδη αυτά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Ισπανία-Τουρκία. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:00) και να επιλέξουν, φυσικά, την αγορά του 1Χ2, όπου βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία