0% γκανιότα* στο Γερμανία-Γαλλία από τη Novibet

Ο σημερινός ημιτελικός του EURO επιφυλάσσει μια… τιτανομαχία ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία, σε έναν αγώνα που σε κάθε περίπτωση υπόσχεται θέαμα και ανατροπές. Παράλληλα, βέβαια, υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν και προβλέψουν σωστά. Ανάλογα, μάλιστα, με τις αποδόσεις που θα επιλέξει, μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα κέρδη που διεκδικεί – αλλά και το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά του.

 

Στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, όμως, υπάρχουν τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χωρίς να αυξήσουν παράλληλα το ρίσκο. Πρόκειται για τα τις αποδόσεις των τριών σημείων της αγοράς του 1Χ2 του Γερμανία-Γαλλία, στο οποίο η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*.

 

Πρόκειται για την καθημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας, η οποία εξαλείφει την γκανιότα* (την προμήθεια που διατηρεί σε κάθε στοίχημα η Novibet), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στο 1Χ2 που ανακοίνωσε η Novibet έχουν ως εξής: 3.05 για νίκη της Γερμανίας, 3.02 για ισοπαλία και 2.89 για νίκη της Γαλλίας.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά**, και αποτελούν κάποιες από τις πλέον συμφέρουσες της αγοράς. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους, καθώς διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν μέσω της Novibet και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη.

 

Η σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, όμως, δεν αρκεί, προκειμένου να εισπράξει κάποιος παίχτης τα αυξημένα κέρδη. Πρέπει, επίσης, να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη του Γερμανία-Γαλλία, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις αυξημένες αποδόσεις (οι οποίες θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα, κατά τη διάρκεια του αγώνα).

Ύστερα από τον χτεσινό αγώνα μεταξύ Πορτογαλίας-Ουαλίας που πρόσφερε η Novibet με 0% γκανιότα* προστίθεται σήμερα και ο αγώνας Γερμανίας-Γαλλίας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία