Νέα προσφορά της εταιρεία στοιχημάτων Goalbet για το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο

Αν και η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι σχετικά φτωχή αυτές τις ημέρες, εξαιτίας των διεθνών φιλικών και των προκριματικών στο Μουντιάλ, δε συμβαίνει το ίδιο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και στη Λατινική Αμερική. Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, για παράδειγμα, συνεχίζει κανονικά και στο πρόγραμμά τους ξεχωρίζει σήμερα ο αγώνας ανάμεσα σε Πόντε Πρέτα και Ατλέτικο Παραναένσε.

Ο συγκεκριμένος αγώνας κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ συνοδεύεται και από μία προσφορά στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα.

 

0% γκανιότα στο Πόντε Πρέτα – Ατλέτικο Παραναένσε

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και υπόσχεται περισσότερα κέρδη στους παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά, στοιχηματίζοντας εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία.

Η προσφορά ισχύει μόνο για τα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Πόντε Πρέτα και Ατλέτικο Παραναένσε, αφού σε αυτά έχει εξαλειφθεί η γκανιότα, προκειμένου οι αποδόσεις να αυξηθούν ξανά και να αποφέρουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Στο πλαίσιο της σημερινής προσφορά της, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε τις παρακάτω αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου: 2.41 για νίκη της Πόντε Πρέτα, 3.37 για ισοπαλία και 3.37 για νίκη της Ατλέτικο Παραναένσε. Οι εν λόγω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα και τις έχουν μειώσει ελαφρώς.

 

Τα στοιχήματα της προσφοράς

Στην σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν μόνον τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Πόντε Πρέτα – Ατλέτικο Παραναένσε, πριν τις 21:00 που ξεκινά ο αγώνας. Εφόσον οι παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου πριμ.

 Πριν λίγες ημέρες η Goalbet επέλεξε ξανά το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και τον αγώνα Πόντε Πρέτα-Γκρέμιο για να ανακοινώσει την προσφορά της 0%γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία