Ελλάδα-Αλβανία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ανάμεσα στις εθνικές ομάδες συνεχίζονται και σήμερα, αλλά τη σκυτάλη παίρνουν οι εθνικές της κατηγορίας των U21, με την Ελλάδα να βρίσκεται αντιμέτωπη με την Αλβανία, για τα προκριματικά του EURO. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, είναι διαθέσιμος προς στοιχηματισμό στη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων του στοιχήματος, ενώ δεν απουσιάζουν ούτε οι προσφορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες, προκειμένου να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη.

 

Χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet, η οποία ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 στο Ελλάδα-Αλβανία. Η ιστοσελίδα διατηρεί 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί. Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και αυτές έχουν ως εξής: 1.95 για νίκη της Ελλάδας, 3.62 για ισοπαλία και 4.51 για νίκη της Αλβανίας. Χάρη στην προσφορά της Championsbet, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί πάνω από το μέσο όρο και αποτελούν κάποιες από τις πλέον συμφέρουσες για τον συγκεκριμένο αγώνα. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, συνοδεύεται από τρεις απλές προϋποθέσεις και οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να τοποθετήσουν στοιχήματα ελάχιστης αξίας ή να προχωρήσουν έπειτα σε τζιράρισμα των κερδών που θα εξασφαλίσουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Ελλάδα-Αλβανία, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία